Ένα νέο Παγκόσμιο Project που θα έχει όπως όλα δείχνουν, γεύση από Κρήτη, ετοιμάζει ο Διεθνούς φήμης Chef Gordon Ramsay.

Οι… εφιάλτες του Ramsay πρόκειται να μετακομίσουν σε ολόκληρο τον κόσμο και να κάνουν στάση στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ηράκλειο, εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί η διαδικασία ακροάσεων. Σε πρώτο επίπεδο η ομάδα One potato two potato του Διεθνούς Φήμης Chef έχει στείλει γράμμα σε τουλάχιστον έναν ιδιοκτήτη κεντρικού εστιατορίου στο Ηράκλειο (το γράμμα βρίσκεται στη διάθεση του prismanews) στο οποίο ανακοινώνεται η πρόθεση του Gordon Ramsey να προχωρήσει σε ένα παγκόσμιο Project της σειρά του Ramsay’s Kitchen Nightmares, το οποίο είναι αντίστοιχο με το ελληνικό Εφιάλτης στην Κουζίνα.

«Είτε χρειάζεστε βοήθεια στο να εμπνεύσετε το προσωπικό σας, είτε θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά, είτε απλά χρειάζεστε ένα χέρι βοήθειας, ο Γκόρντον μπορεί να σας βοηθήσει να φθάσετε το εστιατόριο σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική επιστολή που έχει φθάσει σε γνωστό εστιατόριο στο Ηράκλειο.

Ήδη οι συνεργάτες του Gordon Ramsay βρίσκονται σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του εστιατορίου, προκειμένου να ελέγξουν εφόσον είναι εφικτό το να έρθουν στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ηράκλειο, για να γυρίσουν ένα ολοκληρωμένο επεισόδιο. Εφόσον κλείσουν οι λεπτομέρειες, ο Διεθνούς Φήμης Chef Gordon Ramsay πρόκειται να μείνει με όλη την ομάδα του για μία εβδομάδα στο Ηράκλειο, προκειμένου να αλλάξει ριζικά το συγκεκριμένο εστιατόριο, αλλά και να αναδείξει τις δυνατότητες που έχει η πόλη. Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί βέβαια στην πόλη, αφού κλείσουν οι λεπτομέρειες, γίνεται κατανοητό πως θα είναι το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς.