Με μια σκληρή ανακοίνωση οι αστυνομικοί του Ηρακλείου εξαπολύουν επίθεση στον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων για τη συμπεριφορά που επέδειξε κατά την παρουσία αστυνομικών από το Ηράκλειο στην πόλη της Δυτικής Κρήτης για υπόθεση που ήταν σε εξέλιξη και χρειάστηκε η συνδρομή τους.

Οι αστυνομικοί μέσα από την ανακοίνωση ευχαριστούν των Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου για το ενδιαφέρον τους, ωστόσο καταγγέλλουν πως οι συνάδελφοι τους που μετέβησαν στα Χανιά εργάστηκαν επί 17ώρες χωρίς «ένα ποτήρι νερό».

Η ανακοίνωση καταπέλτης για τον κ. Κουτσαυτάκη αναφέρει:

«Το κακό παράγινε

Καταγγέλλουμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Ταξίαρχο κ. ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗ Αρτέμιο για την αχαρακτήριστη και ανάλγητη συμπεριφορά του έναντι των συναδέλφων μας που μετέβησαν στα Χανιά για να συνδράμουν στο έργο των συναδέλφων της Α.Δ. Χανίων σχετικά με τους 408 μετανάστες που διασώθηκαν νοτιοδυτικά των Χανίων.

Τον ρωτάμε λοιπόν:

Ποια μέριμνα λάβατε κ. Ταξίαρχε για την σίτιση και διαμονή των συναδέλφων στα Χανιά;
Γνωρίζεται ότι αναχώρησαν από το Ηράκλειο την 07:00 ώρα της 1-4-2014 και μέχρι αυτή την ώρα 23:30 εργάζονται δίχως ούτε ένα ποτήρι νερό;

Πόσες ώρες μπορούν να εργαστούν χωρίς αντικατάσταση και ανάπαυση;
Νοιώθετε τουλάχιστον το βάρος της ευθύνης σας;

Απαιτούμε την άμεση αντικατάσταση των συναδέλφων μας και την τήρηση των νόμων.
Αναμένουμε από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του σώματος να πάρει θέση.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου για το ενδιαφέρον που έδειξαν μόλις ενημερώθηκαν.

Επίσης την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων για την αλληλεγγύη της προς τους συναδέλφους μας.»