Την αντίθεσή του στην τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε νοσοκομεία και σχολεία, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής του Δήμου Ιεράπετρας.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η ευκολία στην επικοινωνία των ανθρώπων αναμφισβήτητα είναι ένα επίτευγμα της σύγχρονης τεχνολογίας που έχει ευρεία αποδοχή. Η ευκολία όμως που οι κεραίες εγκαθίστανται σε διάφορα σημεία της πόλης μας όπως νοσοκομεία και σχολεία χωρίς να λαμβάνονται υπ’όψιν οι επιδράσεις που έχει η λειτουργία τους, στην ασφάλεια και την υγεία του κόσμου που ζει κοντά σε αυτές, δεν έχει αποδοχή το ίδιο ευρεία. Το αντίθετο μάλιστα.
Οι νοσηλευόμενοι και τα παιδιά είναι ομάδες που οφείλουμε να προστατεύουμε όλοι μας, αδιαλείπτως, από κάθε μορφής κίνδυνο.
Αυτονόητο λοιπόν γεγονός, είναι η στήριξη του ενιαίου αγροτικού συλλόγου του Δήμου Ιεράπετρας στην επιτροπή αγώνα κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και η αγωνία μας για την θετική έκβαση της προσπάθειας που γίνεται για οριστική απομάκρυνση των κεραιών αυτών από χώρους όπως σχολεία και νοσοκομεία.
Το κοινό συμφέρον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά η προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας».