Μία εικόνα βγαλμένη από παραμύθι έδωσε στο λιμάνι Ηρακλείου το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic το οποίο «έδεσε» στο νησί στις 7 το πρωί.

Η εταιρεία του παραμυθένιου κρουαζιερόπλοιου, με χωρητικότητα 2.800 επιβατών και 1450 μέλη πληρώματος, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τους αρμόδιους προκειμένου να συμπεριλάβει το Ηράκλειο στο πρόγραμμα της κρουαζιέρας.

Δε πρόκειται για κάποια τυχαία εταιρεία αφού ο όρος «Disney» παραπέμπει στην μεγάλη εταιρεία κινουμένων σχεδίων και παιδικής ψυχαγωγίας.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι η εταιρεία απευθύνεται σε οικογένειες αυξημένου εισοδήματος που επιλέγουν αυτή την κρουαζιέρα για την διασκέδαση των παιδιών τους…

Οι προγραμματισμένες πρωτότυπες εκδηλώσεις για την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, ένα θεαματικό σόου για τον αρχαίο Μινωικό πολιτισμό.

Ακολούθησε flash mob syrtaki στη Λότζια, ένα πάρτι με στόχο την αυθόρμητη συμμετοχή των επισκεπτών σε χορευτικά δρώμενα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Ιωάννη Μπρα.

Το παραμυθένιο Disney Magic στο Λιμάνι του Ηρακλείου

Τα παραπάνω έγιναν με την συνεργασία του ΟΛΗ, του Δήμου Ηρακλείου και γνωστών επιχειρήσεων της πόλη.