Σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα μία 50χρονη γυναίκα η οποία έπεσε από τον 1ο όροφο ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που στο επάγγελμα είναι καθαρίστρια, κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, έκανε βουτιά στο κενό εν ώρα εργασίας από ύψος 4 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Αμέσως και χωρίς καμία καθυστέρηση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο όπου εκεί οι γιατροί την έβαλαν κατευθείαν στο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη με το μεροκάματο να εξελίσσεται σε περιπέτεια για την εργαζόμενη γυναίκα.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βαρδάκης, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Περισσότερα θα μάθουμε όταν φτάσει στο σημείο η Tεχνική Επιθεώρηση Εργασίας η οποία και θα εξετάσει λεπτομερώς το τι ακριβώς συνέβη, είπε χαρακτηριστικά.