Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που τον διακρίνει, θεωρεί αναγκαία την επιβράβευση του κ. Μιχάλη Χαρούλη, οδηγού ΤΑΞΙ του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιδιοκτήτων Επιβατικών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Ηρακλειου, ο οποίος επέστρεψε μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του και το οποίο ποσό ανήκε σε επιβάτη κρουαζιερόπλοιου που είχε καταπλεύσει τις προηγούμενες μέρες στο Λιμάνι μας.

Η Διοίκηση του Οργανισμού αναγνωρίζει τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες προάγουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, αποτελούν σπάνιο παράδειγμα προς μίμηση και έχουν ως αποτέλεσμα την τουριστική προβολή του τόπου μας. Στόχο μας αποτελεί η σωστή συνεισφορά και ανταπόκρισή στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα και του αύριο, σέβομαστε τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας και ενθαρρύνουμε την ανάληψη μεγαλύτερων τέτοιων πρωτοβουλιών αναζητώντας και τη στήριξη και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων και συνεργαζόμενων φορέων προς την κατεύθυνση αυτή.

DSC09304

 

Ως μικρό δείγμα επιβράβευσης της πράξης του κ. Χαρούλη, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Η. του πρόσφερε την πλακέτα του Οργανισμού και ένα συμβολικό δώρο.