Ένας ξεχωριστός γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με το γαμπρό να καταφτάνει στην εκκλησία με συνοδεία λεωφορείων του ΚΤΕΛ!

Η έκπληξη του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού τα βλέμματα όλων καθηλώθηκαν κατά τη διαδρομή της πρωτότυπης πομπής, όχι από δύο και τρία λεωφορεία, αλλά από 7 σε αριθμό! Όλα τα οχήματα γυαλισμένα και στολισμένα όπως δεν τα είχαμε ξαναδεί, με το λεωφορείο του γαμπρού να προπορεύεται και να ακολουθούν πίσω του οι άλλοι οδηγοί και φίλοι του, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο του Νίκου Τρουλινού στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Ο 30χρονος Ηρακλειώτης γαμπρός, που είναι οδηγός και μέτοχος στα ΚΤΕΛ, πήγε στην εκκλησία με το δικό του λεωφορείο. Όπως είπε ο κ. Κασάκης, αποτέλεσε και για τον ίδιο έκπληξη που οι συνάδελφοι και φίλοι του κανόνισαν να τον ακολουθήσουν με τον ξεχωριστό αυτό τρόπο για να περιμένουν μαζί με τους άλλους καλεσμένους και τουλάχιστον 10 παρανυφάκια την εκλεκτή της καρδιάς του και τη νεοφώτιστη, που πραγματικά έλαμπαν από χαρά κι ευτυχία.