Δεν μπόρεσε να… κρατηθεί η Όλγα Τρέμη όταν ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε από τον Μάκη Γιομπαζολιά για τα κανάλια, με αποτέλεσμα να πεταχτεί και να πάρει μία… πληρωμένη απάντηση.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος του καναλιού «Ε» ρώτησε τον κ. Τσίπρα: «Καλώς θέλετε να πληρώνουν όσοι χρωστούν. Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι τα κανάλια πληρώνουν κάθε χρόνο 1,5 εκατ. ευρώ, όταν στην Κύπρο είναι μόλις 800.000 ευρώ; Πως διασφαλίζετε ότι τα κανάλια δεν θα περάσουν σε ξένα χέρια;».

Στα 5 δευτερόλεπτα της απάντησης του κ. Τσίπρα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega δεν μπόρεσε να κρατηθεί, παρεμβαίνοντας και διακόπτοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να τη ρωτάει: «Έχετε τη μύγα κ. Τρέμη;».

Επικράτησε μικροένταση, με τον Πάνο Χαρίτο να βάζει τα πράγματα σε μια τάξη. Εν τέλει, η κ. Τρέμη «επέτρεψε» στον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει, με τον πρώην πρωθυπουργό να λέει: Είμαι περήφανος που αυτό το ντιμπέιτ διεξάγεται στην ΕΡΤ, την οποία έκλεισε σε μία νύχτα το κόμμα του κ. Μεϊμαράκη. Δεν άνοιξε η ΕΡΤ με την προηγούμενη λογική, των μεγάλων αμοιβών. Δεν μπορεί κάποιοι να τηρούν τους νόμους, και κάποιοι άλλοι να δανείζονται χωρίς να τους τηρούν. Ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα.