Όλοι οι Κρητικοί σήμερα «στέκονται» στο πλευρό του Γιώργου με την ελπίδα ότι θα σταθεί και πάλι στα πόδια και θα πάρει στην αγκαλιά του την μικρή του κόρη Αγάπη, ο λόγος για τον οποίο αγωνίζεται ακόμη πιο σκληρά καθημερινά.
Το Εργατικό κέντρο σε συνεργασία με τοπικούς φορείς του Κρουσώνα διοργανώνει στο κέντρο «Κουρήτες» εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικογένεια. Το συγκινητικό είναι ότι ακόμα και άνθρωποι που δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην εκδήλωση αγόρασαν μια πρόσκληση για να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο τον αγώνα του 35χρονου Κρητικού.

http://www.neakriti.gr/NewsASSET/neakriti-news-image.aspx?Doc=1406464

Το παρόν δίνουν πολλοί καλιτέχνες και πιο συγκεκριμένα:
ο Νίκος Γωνιανάκης , τα αδέλφια Νίκος και Γιώργος Στρατάκης ,ο Πετσάκης Μιχάλης,ο Γιάννης Βαμβουκάκης, ο Δημήτρης Βερεράκης ,ο Γιάννης Μακριδάκης,ο Μανόλης Λουμπάκης,ο Δρακωγιανάκης Γιώργης , ο Αγγελιδάκης Δημήτρης , ο Κοκολάκης Γιώργης , ο Ηρακλής Κοκολογιαννάκης, ο Πρινιανάκης Ηρακλής , ο Φασουλάκης Αλέκος, ο Μακριδάκης Μάριος
συμμετέχει η χορευτική ομάδα από την Σχολή Χορού «Αορείτες» Μιχάλη και Ζωή Λεμονάκη.

Το φαγητό της εκδήλωσης είναι από τους βοσκούς της περιοχής οι οποίοι συμβάλουν και εκείνοι με τον δικό τους τρόπο.

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

Λίγο πριν τον αρραβώνα του και πριν έρθει στον κόσμο η κόρη του όλη η ζωή του άλλαξε αφού μια σοβαρή περιπέτεια υγείας τον οδήγησε στο χειρουργείο και τον βύθισε σε κώμα.
Ο Γιώργος Φασουλάκης από τον Κρουσώνα είναι όμως αγωνιστής και το απέδειξε.

Δυσβάσταχτα τα έξοδα

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ.Βοργιάς «το ΕΚΗ στέκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για μια σοβαρή περίπτωση που πραγματικά δείχνει την έλλειψη συστήματος υγείας μια που τα έξοδα δεν καλύπτονται εξολοκλήρου από τον ασφαλιστικό φορέα ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να φύγει από το κέντρο αποκατάστασης και η οικογένεια να χρειαστεί πολλά χρήματα για αγορά μηχανημάτων ώστε να διατηρηθεί στη ζωή ο Γιώργος».