Οικονομική, υλική και ηθική στήριξη χρειάζεται από τους πολίτες των Χανίων, η οικογένεια του 55χρονου που βρίσκεται πλέον προφυλακισμένος για την άγρια κακοποίηση της 14χρονης κόρης του.

Η 33χρονη μητέρα, η οποία βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει την «κόλαση» που ζούσε η ίδια και τα παιδιά τους τώρα ζητά βοήθεια για να ορθοποδήσουν ξανά.

Η έκκληση της μητέρας, μετά από συνεννόηση με την ομάδα «Βοήθα με να μπορώ» όπως δημοσιεύτηκε:

«Σπαρακτική έκκληση για άμεση βοήθεια απηύθυνε μέσω της ομάδας σήμερα το μεσημέρι η μητέρα της ανήλικης Χανιώτισσας όπου ο πα-ΤΕΡΑΣ της είχε μετατρέψει το κορμάκι της σε σάκο του μποξ. Η μητέρα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή για εκείνη και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της χωρίς τον φόβο και τον τρόμο που ζούσαν εδώ και χρόνια.

Γι αυτό έχει άμεσα ανάγκη την βοήθεια μας και την στήριξη μας καθώς η ίδια αυτή την στιγμή λόγο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένεια της δεν μπορεί να εργαστεί καθώς η ίδια αλλά και τα παιδιά παρακολουθούνται τακτικά απο ψυχολόγο και παιδοψυχολογο προσπαθώντας να ξεπεράσουν τα όσα έχουν συμβεί.

Η ίδια μας λέει δεν έχω απαιτήσεις οτι μπορεί ο κάθε ένας απο το φιλότιμο του μέχρι να ξανά σταθώ στα πόδια μου για εμένα και τα παιδιά μου. Μέχρι τώρα φοβάμαι… Νομίζω οτι θα γυρίσει στο σπίτι και θα με σκοτώσει εμένα ή τα παιδιά μου. Φοβάμαι (κλαίει). Οποίος θα ήθελε να βοηθήσει με τον τρόπο του αυτή την μάνα με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της δεν έχει παρά να καλέσει στα παρακάτω τηλέφωνα: 6906794940 κ. Δέσποινα & 6938830630″

zarpanews