Επείγουσα ανάγκη για 23χρονο Κρητικό, απευθύνουν οι δικοί του άνθρωποι για να ξεπεράσει το σημαντικό πρόβλημα υγείας του. Ο Γιώργος Βρεττός, που μένει στην Αθήνα, με την μητέρα του να κατάγεται από το Τυμπάκι, πάσχει από νευρωιμάτωση τύπου Β με εμφάνιση όγκων στην αριστερή και δεξιά πλευρά του εγκεφάλου.

Υποβλήθηκε σε 2 εγχειρήσεις υφολικής αφαίρεσης των όγκων από την αριστερή πλευρά τον Μάιο του 2016 και από την δεξιά πλευρά τον Δεκέμβρη του 2016.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και οι όγκοι δεν έχουν αφαιρεθεί σωστά.

Στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει την επέμβαση χειρουργός και γι” αυτό το λόγο η οικογένεια αποφάσισε να αποστείλει αίτημα σε νοσοκομείο της Γερμανίας που ειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το χειρουργείο έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου.

Η κατάσταση υγείας του Γιώργου είναι επείγουσα και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Το συνολικό κόστος νοσηλείας στην Γερμανία είναι 50.000€ από τα οποία ο ασφαλιστικός φορέας (IKA) καλύπτει μόνο το μισό κόστος(25.000€).

Η κατάθεση των χρημάτων στο νοσοκομείο της Γερμανίας πρέπει να γίνει μια εβδομάδα πριν την εγχείρηση μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Η οικογένεια του Γιώργου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη συγκέντρωση των χρημάτων αφού πρόκειται για οικογένεια με 4 παιδιά, τη μητέρα άνεργη και τον πατέρα να μην βρίσκεται πια στη ζωή.

Χρειάζεται την υποστήριξη όλων σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και η κάθε προσφορά ακόμα και μερικών ευρώ μπορεί να φανεί σημαντική για αυτό το παιδί.

Ο λογαριασμός, σύμφωνα και με τον dreamfm, είναι που μπορούν να γίνονται οικονομικές καταθέσεις για την οικογένεια είναι ο ακόλουθος:

ΙΒΑΝ: GR40 0140 4490 4490 0210 1056 379 (Alpha Bank).

neakriti.gr