Στους 17 έχουν φτάσει επισήμως οι καταγεγραμμένοι νεκροί από την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον πύργο διαμερισμάτων Γκρένφελ στο δυτικό Λονδίνο, όμως άπαντες έχουν αρχίσει να παραδέχονται ότι οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί κάποιοι από τους αγνοούμενους είναι μηδαμινές.

Πρώτ” απ” όλα η αστυνομία διαρρέει ότι ο αριθμός θα αυξηθεί, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι κανένας από τους ενοίκους των τριών τελευταίων ορόφων δεν κατάφερε να σωθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, εκτιμάται ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να ξεπεράσει τους 100. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα βρουν οι πυροσβέστες στα διαμερίσματα του πύργου όταν αρχίσουν να τα ανοίγουν, καθώς μέχρι στιγμής η πρόσβαση δεν ήταν εφικτή εξαιτίας του γεγονότος ότι η φωτιά έκαιγε επί 24 ώρες.

Την ίδια ώρα κατάλογο 65 ανθρώπων που αγνοούνται και ενδεχομένως είναι νεκροί από τη φωτιά στον πύργου στο δυτικό Λονδίνο δημοσιεύει η εφημερίδα The Sun.

protothema