Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουνίου, στη Λότζια η σύμβαση για την τσιμεντόστρωση αγροτικών δρόμων που βρίσκονται στις δημοτικές ενότητες και δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου. Την σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Η εκτέλεση του έργου είχε συνολικό προϋπολογισμό το 1.000.000,00 ευρώ και το τελικό ποσό της σύμβασης, με έκπτωση της τάξης του 63,8% , είναι 365.217 ευρώ. Η μελέτη προβλέπει την εκτέλεση (χωματουργικών – τεχνικών) εργασιών στο σύνολο των οικισμών με 5.000 χιλιάδες κυβικά σκυροδέματος για αγροτική οδοποιία.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Με την υπογραφή της σύμβασης, προχωράμε σε περαιτέρω τσιμεντόστρωση των αγροτικών δρόμων, με στόχο να διευκολύνουμε τους ανθρώπους που ζουν στην περιφέρεια του Δήμου να πηγαίνουν στις δουλειές τους. Και θέλω να σημειώσω ότι, όπως έχουμε ήδη αποφασίσει και δρομολογήσει, ο προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς για την αγροτική οδοποιία θα είναι σημαντικά ενισχυμένος».