«Υπάρχει κάτι πολύ δυνατό στη Κρήτη, και έχω πάει σε πολλά άλλα νησιά…».

Αποτέλεσμα εικόνας για Στην Κρήτη υπάρχει κάτι δυνατό

Με αυτή τη φράση και τους ήχους από τα κύματα της θάλασσας ξεκινάει το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Cretativity», γυρισμένο για την Κρήτη.

Cretativity είναι μια αυτοσχέδια λέξη που συνδυάζει την λέξη Creta, η οποία σε πολλές γλώσσες σημαίνει Κρήτη, και τη δημιουργικότητα.

Το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Cretativity» αφηγείται την ιστορία έξι καλλιτεχνών από έξι διαφορετικές χώρες και έξι διαφορετικούς τομείς της τέχνης που όλοι τους έχουν ένα κοινό: Έχουν επιλέξει να ζήσουν και να εργαστούν στην Κρήτη. «Υπάρχει κάτι πολύ δυνατό στη Κρήτη, και έχω πάει σε πολλά άλλα νησιά…». Με αυτή τη φράση και τους ήχους από τα κύματα της θάλασσας ξεκινάει το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Cretativity», γυρισμένο για την Κρήτη. Cretativity είναι μια αυτοσχέδια λέξη που συνδυάζει την λέξη Creta, η οποία σε πολλές γλώσσες σημαίνει Κρήτη, και τη δημιουργικότητα. Το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Cretativity» αφηγείται την ιστορία έξι καλλιτεχνών από έξι διαφορετικές χώρες και έξι διαφορετικούς τομείς της τέχνης που όλοι τους έχουν ένα κοινό: Έχουν επιλέξει να ζήσουν και να εργαστούν στην Κρήτη.

Η αυτού μεγαλειότης Κρήτη !!