Έξω κοιμήθηκε χθες μια τρίτεκνη οικογένεια αφού τους έκαναν έξωση από το σπίτι που έμεναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Φορτέτσας.

Ο Ηλίας Ζαχαριουδάκης, ζητούσε μία 15ημερη παράταση από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού προκειμένου να βρει ένα άλλο σπίτι ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με συνέπεια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην «Κίτρινη Αποστολή» να βγάλει κάποια από τα πράγματά του έξω.

eksosh

Οπως δημοσιεύει η «Κίτρινη Αποστολή» στη σελίδα της κάτι τέτοιο δεν έγινε και η οικογένειά του διανυκτέρευσε στην ύπαιθρο.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Ζαχαριουδάκη

zaxarioydakis-fb

Δείτε την ανάρτηση της «Κίτρινης Αποστολής»

Αυτά είχε γράψει πριν 2 μέρες ο κύριος Ηλίας Ζαχαριουδακης στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!!! Χθες πραγματοποιήθηκε τελικά η έξωση και η οικογένεια διανυκτέρευσε στην ύπαιθρο!!! Νομίζω ότι εκτός την οικονομική κρίση που μας «πολεμάει» απο παντού….υπάρχει και η κοινωνική έχουμε χάσει την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας!!! Δεν είναι δυνατόν να αφήνεις στο έλεος του Θεού μια οικογένεια με τους γονείς ανέργους,τη γυναίκα με προβλήματα υγείας. Που αυτοί οι γονείς έχουν μεγαλώσει 3 παιδιά κάνοντας τα επιστήμονες, αφού τα 2 είναι ήδη στην ΑΣΟΕΕ και το άλλο πέρασε φέτος!!! Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, ο συνήγορος του Πολίτη και όποια άλλη υπηρεσία ή φορέας μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει….και χθες είχε καλό καιρό και οι άνθρωποι κοιμήθηκαν έξω…αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ!! Το τηλέφωνο του κυρίου Ηλία είναι το 6942445540 για όποιον μπορεί να βοηθήσει, απλά να πω ότι πρέπει να βρεθεί σπίτι για την οικογένεια στην ευρύτερη περιοχή της Φορτετσας!!Maria G. Kanavaki…. Αριστείδης Αθανασάκης είμαι σίγουρος επειδή ξέρω την ευαισθησία σας ότι θα μπορέσετε να βοηθήσετε!!