Αναστάτωση προκλήθηκε και πάλι το πρωί της Πρωτοχρονιάς σε δρόμο του Ηρακλείου όταν δύο νεαρά άτομα επιτέθηκαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε ιδιοκτήτη καντίνας που βρίσκεται στην λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr , ήταν λίγο πριν τις 7 το πρωί όταν τα δύο αδέλφια, προκάλεσαν φθορές στην επιχείρηση ενώ στη συνέχεια επιτέθηκαν και στον ιδιοκτήτη της, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες

Στο σημείο δημιουργήθηκε αναστάτωση από τους θαμώνες των γύρω μπαρ που εκείνη την ώρα έβγαιναν για να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Οι δράστες κατάφεραν μέσα στη σύγχυση να ξεφύγουν, όμως η ομάδα ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσε εκεί κοντά, κατάφερε λίγη ώρα αργότερα να τους εντοπίσει και να τους φορέσει χειροπέδες.

Πρόκειται για δύο Ρομά, εκ των οποίων ο ένας, λένε οι πληροφορίες, διαμένει στον καταυλισμό της Ν. Αλικαρνασσού ενώ ο άλλος σε περιοχή του Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι για την επίθεση και τις σωματικές βλάβες που υπέστη ο ιδιοκτήτης της γνωστής επιχείρησης, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.