Θύμα ξυλοδαρμού από τον εργοδότη της έπεσε μια εργαζόμενη γυναίκα, σύμφωνα με ανακοίνωση – καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΚΗ).
Η εργαζόμενη σε ανώνυμη εταιρία που εδρεύει στο κέντρο του Ηρακλείου και τον τελευταίο καιρό δεχόταν φραστικές επιθέσεις από τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες της, την περασμένη εβδομάδα προχώρησε και σε βιαιοπραγίες».

Οι παραπάνω καταγγελίες, σύμφωνα με το ΕΚΗ, έγιναν στον γενικό γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοργιά και τις επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Α.Ε. ο οποίος μάλιστα στηρίζει την εργαζόμενη, καταδικάζει το περιστατικό και το αποδίδει σε «ξέσπασμα» του συνεταίρου του, λόγω των δικών τους διαφορών. Παρόντες στο περιστατικό, όπως σημειώνει το ΕΚΗ, ήταν οι συνάδελφοι της παθούσας.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι η εργαζόμενη ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις σωματικές βλάβες που υπέστη και παρά το γεγονός ότι είναι τρομοκρατημένη από το παραπάνω περιστατικό, ανησυχεί να μην χάσει την δουλεία της, αφού είναι η μοναδική εργαζόμενη στην οικογένειά της.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει το περιστατικό, «το οποίο για άλλη μία φορά αποδεικνύει τις άθλιες εργασιακές σχέσεις της εργαζόμενης Ελληνίδας» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.