Στη φυλακη οδηγήθηκε ο 53χρονος Βρετανός για τον οποίο καταγγέλθηκε ότι κακοποιεί τα δύο από τα παιδιά που έχει υιοθετήσει με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία του.

Όσα καταγγέλονται σοκάρουν, καθώς ο άνδρας κατηγορείται ότι κακοποιούσε ψυχικά και σεξουαλικά τα παιδιά του, ζώντας τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Πλατανιά. Ο 53χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελίες των δύο μεγαλύτερων παιδιών που έχει υιοθετήσει, τα οποία και βρήκαν το θάρρος να ζητήσουν τη βοήθεια των Διωκτικών Αρχών.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαρύτατες και αφορούν στην σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών που είχε υιοθετήσει με τη σύζυγό του, ενώ διέμενε ακόμα στη Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις καταγγελίες φαίνεται να επιβεβαιώνουν οι δύο κόρες του 53χρονου, μιλώντας σε ψυχολόγο, στους αστυνομικούς αλλά και στον ιατροδικαστή, ο οποίος ωστόσο δεν τις εξέτασε, αφού οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο Βρετανός έγιναν αρκετούς μήνες πριν.

Τα δυο κορίτσια 15 και 20 ετών αλλά και ένας μικρότερος αδερφός του φέρεται να είπαν ότι ο πατέρας τους «επισκεπτόταν» τα κορίτσια στα κρεβάτια τους ενώ η υπόλοιπη οικογένεια έβλεπε τηλεόραση στο σαλόνι. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε κι ένα όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.