Συνεχίζεται η αναζήτηση από την αστυνομία των τριών κουκουλοφόρων ληστών με τα καλάζνικοφ, οι οποίοι το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησαν τρεις ληστείες και μία απόπειρα.

Αρχικά, αποπειράθηκαν -ανεπιτυχώς- να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Θερίσσου, την ώρα που έκλεινε το κατάστημα.

Εν συνεχεία, εισέβαλαν σε δύο σούπερ μάρκετ σε Μασταμπά και Γάζι και υπό την απειλή των όπλων πήραν τις εισπράξεις της ημέρας.

Ο τέταρτος σταθμός τους ήταν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Σκαφιδαρά, απ΄όπου επίσης πήραν τις εισπράξεις.

Σύμφωνα δε με την αστυνομία, φαίνεται πως χρησιμοποίησαν το κλεμμένο Peugeot πριν από λίγες ημέρες στο Γάζι για να μετακινηθούν και να διαφύγουν προς το Ρέθυμνο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΔΠ ΚΡΗΤΗΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων ατόμων οι οποίοι με τη χρήση δύο πολεμικών όπλων (τύπου kalashnikof) και ενός πιστολιού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από τρεις επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, χθες (12.02.2015) το βράδυ, στην πόλη του Ηρακλείου και στο Γάζι, άγνωστα άτομα με τη χρήση δύο πολεμικών όπλων (τύπου kalashnikof) και ενός πιστολιού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από τρεις επιχειρήσεις, ενώ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να εισέλθουν και σε τέταρτη επιχείρηση και στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.