Μέσα στην εβδομάδα το ΑΣΕΠ αναμένεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να εγκρίνει τις προσλήψεις συνολικά 1.057 ατόμων που θα υπογράψουν συμβάσεις με φορείς του Δημοσίου.

Ήδη τρέχουν 321 θέσεις σε μουσεία της χώρας που αφορούν σε θέσεις φυλάκων και καθαριστριών, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εγκριθούν άλλες 300 θέσεις για τις ίδιες ειδικότητες.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος», το προσωπικό που θα προσληφθεί άμεσα θα εξυπηρετεί επείγουσες ανάγκες. Σε Κρήτη, Χαλκιδική, Λάρισα και Στερεά τα ΕΛΤΑ αναζητούν 86 διανομείς, ενώ οι Δήμοι της χώρας έλαβαν ήδη έγκριση για την πρόσληψη 184 γυμναστών.
Στη ΔΕΗ ανοίγουν 30 θέσεις για εργάτες και τεχνίτες, το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ αναζητά 7 πτυχιούχους με προϋπηρεσία όμως τουλάχιστον ενός έτους ενώ 39 συμβάσεις έργου θα γίνουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

Δύο διαγωνισμοί σε εξέλιξη για πολλές ειδικότητες

104 επικουρικοί γιατροί και 79 στις Εντατικές

Εως τις 16 Μαρτίου υποβάλλονται αιτήσεις από ειδικευµένους γιατρούς για την κάλυψη 79 θέσεων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Νοσηλείας Νεογνών 33 νοσοκοµείων. Παράλληλα και έως τις 20 Μαρτίου «τρέχει» η προκήρυξη του υπουργείου Υγείας για την κάλυψη 104 θέσεων στις επτά Υγειονοµικές Περιφέρειες από επικουρικούς γιατρούς 24 ειδικοτήτων, οι οποίοι θα εργαστούν µε σύµβαση διάρκειας έως και τριών χρόνων. Οι δύο διαγωνισµοί προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Υγείας.

EPSO – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Διαγωνισµός για υπευθύνους ασφαλείας στην Κοµισιόν
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ
Οι διαδικασίες για αιτήσεις στον ΟΑΕΔ
ΝΕΟΙ 18 – 24 ΕΤΩΝ
Νέο πρόγραµµα κατάρτισης 4.000 ανέργων στο εµπόριο
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΕΙ – ΤΕΙ
110 µόνιµοι µε διαγωνισµό ΑΣΕΠ στη ΔΕΗ