Το απόγευμα στις 15 Μαϊου και ωρα 20:00 θα διεξαχθεί στον χώρο του Blow up στην Ψαρομηλίγκων 15 στο κέντρο της πόλης μια συναύλια γεμάτη συναισθηματικά ταξίδια σε μέρη που όλοι έχουμε βρεθεί.
Καλεσμένος γι αυτήν την συναυλία είναι ο Solmeister, πρόσωπο που ασχολείται ενεργά για χρόνια στην Hip-Hop σκηνή και κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης. Ο Μανώλης (Solmeister) θα συμμετέχει στην εν λόγω συναυλία αφιλοκερδώς, καθώς προσκλήθηκε στο Ηράκλειο από ανθρώπους που υποστηρίζουν την δουλειά του και τον ίδιο πολλά χρόνια τώρα.
Λίγα λόγια από τον ίδιο τον Solmeister όπως και λεπτομέρεις της συναυλίας βρίσκονται παρακάτω.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως η είσοδος στην συναυλία είναι εντελώς δωρεάν.

«Συγγνώμη για την ενόχληση, νιώθω σαν να σε ξέρω από κάπου, έχουμε συστηθεί;
Με κάποιους τα “χουμε ξαναπεί, με κάποιους όχι, ίσως έχουμε ανταλλάξει δυο ματιές, ίσως να έχουμε ο ένας τον άλλο ακουστά. Όπως και να “χει όμως, είτε είναι οι πρώτες συστάσεις, είτε μια συνάντηση μετά από καιρό, μια βραδιά εφ” όλης της ύλης επιβάλλεται. Έχουν γίνει τόσα πολλά και που να στα λέω! Λύπες, χαρές, τσακωμοί, συζητήσεις και στίχοι. Πολλοί στίχοι, δικέ μου.
Αύτη είναι όλη μου η ζωή άλλωστε, μικρόφωνα και καλώδια, δάκρυα και χαμόγελα, λογική και τρέλα και το να τη μοιραστώ μαζί σου είναι το παν.»

Με αυτά τα λίγα λόγια λοιπόν ο Solmeister ξεκινάει ένα ταξίδι ανά την Ελλάδα και παρουσιάζει την προσωπική δισκογραφία του σε μία βόλτα στη λεωφόρο των αναμνήσεων με κομμάτια όπως το “Στάχτη”, το “Βράδια Αξημέρωτα”, “Η Μεθυσμένη Πριγκίπισσα”, το “Europa”, “Το Ίδιο Ψέμα” και τόσα άλλα που αγαπήθηκαν από πολλούς.
Η συναυλία θα γίνει στο Blow Up Bar (Ψαρομηλίγκων 15), οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη! Μαζί του οι εκλεκτοί φίλοι Azwtos, Daydreamer και Valiant Ace.