Τέσσερις Σύρους (60χρονος, 37χρονος, 27χρονη και 40χρονος), κατηγορούμενους για πλαστογραφία πιστοποιητικών, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του αεροδρομίου Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».
Επιπλέον, συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ και 34χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Χθες (20.05.2015) το πρωί συνελήφθη ο 60χρονος, διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Ολλανδία.

Επιπλέον, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, εντοπίστηκαν στο χώρο του αεροδρομίου και συνελήφθησαν ο 37χρονος και η 27χρονη, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γαλλία.

Επιπρόσθετα, χθες το βράδυ, συνελήφθη ο 40χρονος διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ρουμανίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Βερολίνο Γερμανίας, ενώ στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» χθες το απόγευμα συνελήφθησαν ο 20χρονος και ο 34χρονος διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας και Αρχών Φιλανδίας αντίστοιχα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Βιέννη Αυστρίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων.