Με μώλωπες και πόνους σε όλο της το σώμα γυρνούσε στο σπίτι από το σχολείο της μια 15χρονη μαθήτρια της πρώτης Λυκείου που όπως λέει η μητέρα της δεχόταν επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από συμμαθητές της σε σχολείο του Ηρακλείου.

Το νέο περιστατικό βίας που έχει κάνει άνω κάτω την εκπαιδευτική κοινότητα καταγγέλθηκε από τη μητέρα του κοριτσιού όταν έμαθε την αλήθεια από φίλους της κόρης της.

«Το παιδί μου βιώνει έναν εφιάλτη» εξήγησε η μητέρα του κοριτσιού.

Απειλές από συμμορία

Απειλούνταν ότι αν άνοιγε το στόμα της ,είτε η ίδια είτε κάποιος δικός της άνθρωπος, θα πάθαινε κακό από ομάδα μαθητών από άλλα σχολεία .

Σύσκεψη παρουσία των γονέων των παιδιών που εμφανίζονται ως θύτες και η μητέρα μαζί με τη θεία του θύματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου που επιβεβαιώσε στον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το περιστατικό.

Και ΕΔΕ αν χρειαστεί

Αν χρειαστεί θα διενεργηθεί και Ένορκη Διοικητική Εξέταση διευκρίνισε ο κ. Γιγουρτάκης που διευκρίνισε ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν έχουν θέση μέσα στα σχολεία και στόχος είναι να πάψουν να υφίστανται.

Εξηγεί ακόμη ότι η διεύθυνση του σχολείου με το σύλλογο γονέων θα προσπαθήσει έχοντας κινητοποιήσει και τους γονείς των παιδιών που εμφανίζονται ως θύτες, να αντιμετωπίσει το νέο αυτό περιστατικό βίας μέσα σε ένα ακόμη σχολείο του Ηρακλείου.

νεακρητη