Υπόθεση αποπλάνησης 11χρονου κοριτσιού από συνταξιούχο Ρεθεμνιώτη εξετάζουν οι τοπικές Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Οι καταγγελίες του παιδιού, το οποίο κατάγεται από την Ρουμανία και ζει με τους γονείς του στο Ρέθυμνο, κρίθηκαν αρκετά σοβαρές, ώστε να σχηματιστεί δικογραφία, ωστόσο, ο συνταξιούχος δεν συνελήφθη, αφού οι πράξεις του δεν έγιναν στα όρια που ορίζει η αυτόφωρος διαδικασία.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το μικρό κορίτσι, κατήγγειλε πως ο 60χρονος την έβαζε στο αυτοκίνητο του και προέβαινε σε άσεμνες πράξεις. Για το λόγο αυτό και τέθηκε σε παρακολούθηση. Μάλιστα, την ημέρα που αποφασίστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, ο ηλικιωμένος Ρεθεμνιώτης είχε οδηγήσει το κορίτσι σε ερημικό σημείο της πόλης, γεγονός, που έγινε αντιληπτό αλλά δεν κατέστη δυνατό να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω.

Την υπόθεση παρακολουθούν επίσης ειδικοί ψυχολόγοι για το παιδί ενώ στο σπίτι του κατηγορούμενου έγινε έρευνα και κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και άλλα αντικείμενα που έχουν σταλεί για περαιτέρω εξέταση από ειδικούς.

Η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Rethemnosnews