Αποθεώθηκαν οι παίκτες της Ίντερ και οι πρωταθλητές Ευρώπης από το Κρητικό κοινό κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου Σταδίου.

Με αφορμή το φιλικό της Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 με μια ομάδα παλιών παικτών της Ίντερ, το Παγκρήτιο πλημμύρισε με κόσμο καθώς στο Στάδιο βρίσκονται περίπου 25.000 θεατές.

Ο Ότο Ρεχάγκελ κάθεται και πάλι στον πάγκο της “dream team” του 2004, για να κοουτσάρει τους Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά, εναντίον των Χαβιέρ Ζανέτι, Σεμπαστιέν Φρέι, Μοχάμεντ Καλόν, Φραντσέσκο Τόλντο, Κριστιάν Κίβου και των άλλων, παγκοσμίου φήμης, μελών της Ίντερ.

Στο στάδιο ακούστηκαν ήχοι του Ζορμπά, στο τελετουργικό από τον Σύλλογο Βασίλη Πιλάλη και κρητική μουσική από το συγκρότημα Μαυρόκωστα.

http://cdn.cretalive.gr/_750xAUTO_fit_center-center_86/19021536_1584890.jpg?mtime=20170607202154
Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Τζουλιάνο Σαρτι, τερματοφύλακα της Ιντερ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Η πρώτη σέντρα έγινε από τον Σάκη Ρουβά, που επίσης αποθεώθηκε από τους θεατές. «Κρήτη, ειστε έτοιμοι», φώναξε ο τραγουδιστής, αφού προηγουμένως απηύθυνε έκκληση να γίνουμε όλοι δότες μυελού των οστών.

Παγκρήτιο

Παγκρήτιο