Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, 49χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ακόμα μια υπόθεση κλοπής.
O 49χρονος έκλεψε από σπίτι ενός 77χρονου το χρηματικό ποσό των 11.400 ευρώ, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς των Υπηρεσιών.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 49χρονος την 12.06.2017 είχε διαπράξει ακόμα μια κλοπή στο συγκεκριμένο σπίτι, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 36.400 ευρώ.
Στην συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Βιάννου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου, στην οικία και σε περιβάλλοντα χώρο του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 36.400 ευρώ και 30 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Το χρηματικό ποσό κατασχέθηκε για Θα αποδοθεί στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.