Τα πάντα είναι έτοιμα για το Matala Festival 2017 που ξεκινά σήμερα 16 Ιουνίου και έτσι για μια ακόμη χρονιά τα Μάταλα θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες που θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Το πολύχρωμο μουσικό χορευτικό φεστιβάλ στις 16 – 17 – 18 Ιουνίου 2017 είναι ένας θεσμός που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες ανθρώπους, ντόπιους και ξένους ανεξαρτήτως ηλικιών, οι οποίοι κάθε χρόνο κατακλύζουν τα Μάταλα ζώντας συναρπαστικές στιγμές χαράς και διασκέδασης ζώντας μοναδικές στιγμές με ένα ταξίδι στο χρόνο.
«Η γενιά του έρωτα όπως χαρακτηρίστηκαν τα «παιδιά των λουλουδιών» έδωσε το δικό της στίγμα, ένα στίγμα που παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι σήμερα και που αποτέλεσε το κίνητρο για την γέννηση αυτού του θεσμού» τονίζουν οι οργανωτές.

Δυο Stages, 24 συγκροτήματα και πολλές δραστηριότητες από το πρωί μέχρι το αργά βράδυ, θα μετατρέψουν των οικισμό των Ματάλων σε ένα μεγάλο χωριό γιορτής.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες και δημοφιλή συγκροτήματα της εγχώριας αλλά και της ξένης μουσικής σκηνής θα ανέβουν στην κεντρική σκηνή (Cave Stage) των Ματάλων, με στόχο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τους φίλους του θεσμού. Ελένη Βιτάλη, Νίκος Ζιώγαλας, Locomondo, Magic De Spell, Δημήτρης Πουλικάκος, Tonis Sfinos, Λεωνίδας Μπαλάφας, My Excuse και Shantel είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος στο line up, ενώ στην πλατεία του χωριού θα βρίσκεται παράλληλα ένα μικρότερο stage για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να κάνουν τη βόλτα τους στα χρωματιστά σοκάκια του χωριού τα οποία έχουν ήδη μετατραπεί σε έναν μεγάλο καμβά, αφού την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Matala Street Painting.

Εργαστήρια body & face painting, ζογκλερικής και πυλού, show με φωτιές, ομαδικά προγράμματα yoga, ακροβατικά και πολλά ακόμη παιχνίδια θα χαρίσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος, εντυπωσιακό θα είναι και το τελετουργικό έναρξης του φεστιβάλ το οποίο θα γίνει αύριο Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 21:30, με τους διοργανωτές να ετοιμάζουν ένα μήνυμα ειρήνης και ενότητας προς όλον τον κόσμο, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά και να είναι μέρος αυτού.

Το ΚΤΕΛ έχει φροντίσει για έκτακτα δρομολόγια προς Μάταλα

 

http://www.e-mesara.gr/images/2017/06/16/zzzxmatala10.jpg