Εορταστικό ήταν το κλίμα το βράδυ της Πέμπτης στον Λευκό Οίκο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να συμμετέχει με όλη την οικογένειά του στο αποκαλούμενο «Congressional Picnic».

Η Μελάνια Τραμπ ήταν όμως εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις, τόσο για το φόρεμά της, όσο και με την εικόνα της, καθώς η ίδια ήταν πιο γλυκιά από ποτέ με τον κόσμο.

Αρχικά, το φόρεμα, το οποίο σχεδίασε η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, ήταν λευκό, λεπτό στη μέση και άνοιγε προς τα κάτω, ενώ οι πολύχρωμες κάθετες και πλάγιες ρίγες έδιναν έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο.

Η εμφάνιση με το φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο τους ώμους της Πρώτης Κυρίας και είχε ένα μικρό σκίσιμο στο πλάι, ολοκληρώθηκε με μία μικροσκοπική ζώνη που τόνιζε τη μέση της και σουέντ ροζ γόβες που ταίριαζαν με τις γραμμές του φορέματος.

Βέβαια, ασχολίαστη δεν έμεινε από τα διεθνή Μέσα και η τιμή του φορέματος, το οποίο κοστίζει 2.225 δολάρια, τιμή στην οποία κυμαίνονται και οι περισσότερες δημιουργίες της Κατράντζου.

Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα σχεδιάστρια ντύνει μια Πρώτη Κυρία, καθώς φορέματά της είχε φορέσει και η Μισέλ Ομπάμα όταν είχε επισκεφτεί το Λονδίνο.