Θλίψη στην τοπική αυτοδιοίκηση των Χανίων προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην αντινομάρχη Κωνσταντίνου Μουντάκη από το Καστέλι Κισσάμου.

Όπως αναφέρει η οικογένεια του με μήνυμα της στο διαδίκτυο: «Ο Κώστας Μουντάκης γεννήθηκε το 1936 στην Πολυρρήνια Κισάμου. Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Καστελλίου και στη συνέχεια φοίτησε για τρία χρόνια στην Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης (Αγία Τριάδα Ακρωτηρίου).Το 1959 διορίστηκε Κοινοτικός Υπάλληλος στην Κοινότητα Πολυρρήνιας, ενώ παράλληλα υπηρέτησε για οκτώ και τέσσερα χρόνια ως Κοινοτικός Υπάλληλος στις Κοινότητες Καλλεργιανών και Καλουδιανών αντίστοιχα.
Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση με σημαντική κοινωνική προσφορά.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κισάμου «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο ενός εκλεκτού συντοπίτη μας, του Κωνσταντίνου Μουντάκη.
Ο Κώστας Μουντάκης υπηρέτησε επί δεκαετίες την τοπική αυτοδιοίκηση, προσφέροντας μάλιστα πολύτιμο έργο.
Ανάμεσα σε άλλα, είχε διατελέσει Αντινομάρχης Χανίων, Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Ποδοσφαιρικού – Γυμναστικού Συλλόγου Κισαμικός, Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κισάμου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κοινοτικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Κ.Υ.) και άλλα.
Ως Δήμος Κισσάμου εκφράζουμε τέλος, τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος» καταλήγει η ανακοίνωση που υπογράφει ο δήμαρχος Κισάμου, Θεόδωρος Σταθάκης.

Η κηδεία του οποίου θα γίνει στις 11 αύριο το πρωί στο Καστέλι.