Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα γίνει 1η Δεκεμβρίου από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα «έκπληξη» για την ημέρα πρεμιέρας των λειτουργών του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου.

«Το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο του Δήμου Ηρακλείου, θα είναι ανοικτά 37 μέρες, από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 7 Ιανουαρίου 2018» ανέφερε ο κ. Τσαγκαράκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη κάνοντας λόγο για την σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα δημιουργίας του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου και οι υπηρεσίες του Δήμου για να στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας ένα πρωτότυπο και χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο φέτος θα είναι μεγαλύτερο σε έκταση, θα έχει 70 σπιτάκια, θα έχει πολλές αισθητικές αλλαγές, συγκινητικές εκπλήξεις και θα αποτελέσει πόλο χαράς και ψυχαγωγίας για μικρούς, μεγάλους, επισκέπτες, χειμερινούς τουρίστες αλλά και επιχειρηματίες.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να νοικιάσουν εμπορικούς οικίσκους μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.2813409853, κ. Φλουρή Άσπα».